Меню
вулиця Козацька, 118а, Київ
Наша адреса:
вулиця Козацька, 118а, Київ
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн-Сб: 10:00 – 18:00
  • Нд: Вихідний

Придбати Windows 10 Enterprise LTSC 2019 KW4-00190 Цифровий ключ продукту - миттєва доставка

  • Наявність: В наявності
  • Модель: KW4-00190
Відгуки: (0)
Виробник: Microsoft

Windows 10 Enterprise надає всі функції Windows 10 Pro, а також додаткові функції для допомоги ІТ-компаніям.


Пакет DVD/USB не входить, лише ключ продукту


100% справжній ключ Windows 10 Enterprise LTSC 2019


Підтримуються як 32, так і 64 біт


Регіональні обмеження: глобальна ліцензія, доступність у всьому світі


Підтримка всіх мов


Підтримка онлайн-оновлень: оновлюйте свою Windows


Один ключ для 1 пристрою (Можна використовувати кілька разів на одному ПК під час форматування системи)


Не для пробної, OEM, бета-версії та неоригінальної версії


  Для цього знадобиться нова інсталяція Windows 10.


Завантажте Windows 10: - Ми надамо посилання.

Коли я отримаю ключ(и)?: Ви можете отримати ліцензійний ключ електронною поштою протягом 1-15 хвилин. Якщо ви не отримали ключ годинами, будь ласка, перевірте папку зі спамом або небажаною поштою.

Працює на 100%: ключ продукту є довічною ліцензією! Новий та оригінальний!

Гарантія якості: термін дії ключа продукту ніколи не закінчиться, доки існує інсталяція. У малоймовірному випадку вам запропонують повну заміну, оскільки він перестає працювати.

#1: Як активувати Windows 10:

Перейдіть до «Панелі керування > Усі елементи панелі керування > Система» та натисніть «Активувати Windows» або «Змінити ключ продукту».

Натисніть «Активація» та введіть придбаний ключ продукту. Тепер ваша Windows 10 активована.

№2: Як перевірити статус активації в Windows 10?

Виберіть меню «Пуск» Windows, а потім виберіть «Параметри» > «Оновлення та безпека» > «Активація». Якщо Windows 10 не активована на вашому пристрої, перегляньте розділ Як виправити поширені помилки активації Windows 10, щоб отримати додаткову допомогу.

Незалежно від того, яка допомога вам може знадобитися із завантаженням, інсталяцією чи активацією Windows 10, у нас є необхідний вам досвід. Ми надамо вам необхідну підтримку, доки ваше програмне забезпечення не запрацює.


№3: Ключові функції для компаній у Win10 Enterprise

Як частина сімейства Windows NT, Windows 10 є першою версією Microsoft Windows, яка отримує поточні оновлення функцій. Організаційні випуски, зокрема: Windows 10 Enterprise, Enterprise LTSB і Education, Pro Education. Основним шляхом їх придбання є контракт на корпоративне ліцензування з Microsoft.

Windows 10 Enterprise пропонує чимало ексклюзивних функцій, недоступних у версії Windows 10 Professional.


Захист корпоративних даних: Захист інформації Windows (WIP), раніше відомий як захист корпоративних даних (EDP), допомагає захистити від потенційного витоку даних, не перешкоджаючи роботі співробітників.

Device Guard: Windows Defender Device Guard — це поєднання пов’язаних із корпоративним апаратним і програмним забезпеченням функцій безпеки, які працюють у версії Windows 10 Enterprise і Windows Server.

Пакети ініціалізації: ініціалізація Windows дозволяє ІТ-адміністраторам легко налаштовувати пристрої кінцевих користувачів без створення зображень.

Microsoft Passport: Microsoft Passport — це система двофакторної автентифікації (2FA), яка поєднує PIN-код або біометричні дані (через Windows Hello) із зашифрованими ключами з пристрою користувача для забезпечення двофакторної автентифікації.

Credential Guard: функція безпеки Credential Guard у Windows 10 забезпечує захист від злому облікових даних домену та допомагає запобігти захопленню корпоративних мереж.

Бокове завантаження програм: Windows 10 знаменує собою значний зсув у філософії Windows 8. У Windows 10 ви можете вільно завантажувати власні універсальні програми не з магазину Windows — так само, як ви можете завантажувати програми на телефоні або планшеті Android.

Керування мобільними пристроями: Windows 10 надає корпоративне рішення для керування, яке допомагає ІТ-спеціалістам керувати політикою безпеки компанії та бізнес-додатками, уникаючи при цьому компрометації конфіденційності користувачів на їхніх особистих пристроях.

Business Store для Windows 10: Розроблений для організацій Microsoft Store for Business надає ІТ-рішувачам і адміністраторам підприємств гнучкий спосіб знаходити, купувати, керувати та розповсюджувати безкоштовні та платні програми на окремих ринках на пристроях Windows 10.

Функції Azure Active Directory: Завдяки функціям і можливостям Microsoft Azure Active Directory це допоможе вам підключитися до будь-якої програми, співпрацювати, керувати та захищати ваші дані.

Безкоштовний доступ до Microsoft Desktop Optimization Pack: використання Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) для віртуалізації програм, керування груповою політикою допоможе скоротити час простою та контролювати відповідність.

Теги: Windows 10 Enterprise LTSC 2019, Цифровий ключ, Миттєва доставкаWindows 10, Enterprise, LTSC 2019

Купити в один клік
370.00грн.
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.